Mies otti merenpohjassa 150 000 valokuvaa – mykistävä näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus tuntuu, että elämä vilisee silmissä kuin nopeutetussa elokuvassa. Aamu kääntyy päiväksi ja iltapäivän jälkeen illaksi. Yhtäkkiä mennään taas nukkumaan ja herätään uuteen päivään. Minne kaikki aika oikein katoaa?

Slow Life from Daniel Stoupin on Vimeo.

Timelapse-tekniikalla toteutetut videot antavat ihmisille nautinnollisia hetkiä pysähtyä ihailemaan maailman ja luonnon monimuotoisuutta uudenlaisesta näkökulmasta. Daniel Stoupin on julkaissut nettiin upean videon merenalaisesta korallien valtakunnasta.

Henkeäsalpaavan kaunis kooste esittelee jännittäviä näkymiä vedenalaisesta maailmasta, joka suorittaa elämänsä yleensä ajankulkuamme hitaammassa tahdissa. Kuvat on ikuistettu macro-linssiä apuna käyttäen ja tuloksena on syntynyt erittäin tarkka esittely meressä elävien otusten salaisesta maailmasta. Kannattaa katsoa video suurelta näytöltä, jotta kuvat pääsevät oikeuksiinsa.