Futistähdiltä kiellettiin akrobaattinen seksi MM-kisoissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuja on järjestetty vuodesta 1930 lähtien, ja tänä vuonna pelataan järjestyksessään 20. turnaus Brasiliassa. Pelaajien lisäksi mediahuomioon nousevat heidän näyttävät vaimonsa ja tyttöystävänsä.

Monet joukkueet kiikuttavatkin kauniimman sukupuolen kannatusjoukot myös mestaruuskilpailujen pelipaikoille. Vaimojen mukanaolo saattaa herättää ristiriitaisia tunteita valmentajissa.

Toisten mielestä on suorastaan suotuisaa, että oma kulta on paikan päällä mukana tukemassa, mutta esimerkiksi Brasilian maajoukkueen valmennusryhmä on osoittanut huolensa ainakin yhden asian suhteen.

– Pelaajat saavat harrastaa normaalia seksiä maailmanmestaruuskilpailujen aikana. Yleensä normaali seksi on harrastettu rauhallisesti ja tasapainoisesti. On kuitenkin olemassa myös toisenlaisia sekstailutyylejä, kuten akrobaattisia liikkeitä apuna käyttäen. Se on kiellettyä, päävalmentaja Luiz Felipe Scolari sanoi Lissabonissa tiedotustilaisuudessa.