Kaley Cuoco: ”Silikonirinnat elämäni paras päätös”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Kaley Cuoco tunnetaan erityisesti Rillit huurussa eli The Big Bang Theory -komediasarjasta, missä hän näyttelee Penny-nimistä hahmoa. Tähti meni 31. joulukuuta naimisiin tennispelaaja Ryan Sweetingin kanssa.

kaleycuoco01052013

Nyt Kaley Cuoco on antanut julkisuuteen kommentin, jollaista harva julkkis varmasti uskaltaisi paljastaa. 28-vuotias vaaleaverikkö kertoi Cosmopolitan-lehden haastattelussa ottaneensa silikonirinnat 18-vuotiaana vuonna 2004. Kaley ei ole katunut päätöstä päivääkää, sillä tähden mukaan rintaimplanttien ottaminen oli hänen elämänsä paras päätös.

Kaley Cuoco on esiintynyt televisiouransa lisäksi myös elokuvissa. Hänen roolitöitään on nähty muun muassa elokuvissa Lucky 13, The Hollow, Cougar Club, The Penthouse ja Hop. Neito deittaili parin vuoden ajan Rillit huurussa -vastanäyttelijäänsä Johnny Galeckia. Sittemmin hän on seurustellut tennispelaaja Ryan Sweetingin kanssa.

kaleycuoco29042012b

kaleycuoco29042012d