Nyt vilahti, Rumer! Kangas ei riittänyt peittämään alapäätä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär vuonna 2000 päättyneestä avioliitosta. Vanhempiensa tavoin Rumer on yrittänyt luoda uraa näyttelijänä, ja hänet nähtiin esimerkiksi vuonna 2009 kymmenen jakson ajan 90210-nuortensarjassa.

Eilen Rumer kuvattiin ELLE 5th Annual Women In Music Concert Celebration -tapahtumassa Los Angelesin The Avalonissa. Neitokaisen asu herätti huomiota, sillä sen alaosa näytti kuin siihen ei olisi riittänyt tarpeeksi kangasta. Oli kyse uudesta trendistä tai ei, niin asu paljasti nolosti neitokaisen alushousut. Samassa tapahtumassa myös Stacy Keibler nähtiin hieman samaa tyyliä edustavassa asussa, kuten kuvista nähdään.

Rumer Willis on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, ja hän on poseerannut myös mallikuvissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla äitinsä Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Rumerin haaveena kerrotaan olevan myös ura poptähtenä. Rumer onkin viime aikoina laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.