Autoteiden kuopat ärsyttivät – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tiestö ei ole enää vuosiin ollut kehuttavassa kunnossa niiden kunnossapitoa varten alunperin kerätystä autoverosta huolimatta. Käännettä parempaan ei ole näkyvissä, joten Yhdysvalloissa toteutettu tempaus kannattaa panna Suomessakin korvan taakse.

Potholepopup.com
Potholepopup.com

Amerikkalaisilta autoteiltä löytyy edelleen valtava määrä kuoppia, ja niihin kyllästynyt Design Group on käynnistänyt kilpailun kuoppien koristelemiseksi. Yritys pyytää Pennsylvanian alueen asukkaita keksimään kuopille jotain uutta käyttöä ja lähettämään kilpailuun kuvan tuloksesta.

Popup Studion järjestämässä kilpailussa on nähty tähän mennessä jo useita hulvattomia ideoita. Idea kilpailuun tuli kanadalaisilta valokuvaajilta Claudia Ficcalta ja Davide Lucianolta, jotka järjestivät samanlaisen kilpailun helmikuussa.

Potholepopup.com
Potholepopup.com
Potholepopup.com
Potholepopup.com