Kim Jong-un on kohta videopelisankari

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjois-Korean diktaattori Kim Jong-un on kansansa sankari ja rakastettu johtaja. Ainakin, mikäli Pohjois-Korean propagandaan on uskomista. Valtio oli taannoin uutisissa lakiuudistuksen myötä, jonka mukaan hänen kotimaansa miehet joutuvat pitämään samaa hiustyyliä kuin Jong-un.

YouTube
YouTube

Pian Kim Jong-un sekkailee myös omassa videopelissään. Moneyhorse-pelistudio on ilmoittanut julkaisevansa Glorious Leader! -videopelin, jossa pelaaja astuu Pohjois-Korean diktaattorin saappaisiin. Tehtävänä on tietenkin taistella amerikkalaisia valoittajajoukkoja vastaan.

PC-tietokoneille ja älypuhelimille julkaistava Glorious Leader! on toteutettu vanhojen sivuperspektiivistä seurattavien toimintapelien tyyliin Super Nintendo -henkisillä grafiikoilla. Myös koripallotähti ja Kim Jong-unin ystävä Dennis Rodman on tietenkin mukana videopelissä. Diktaattori pääsee jopa ratsastamaan pelissä yksisarvisella, jollaisen pesän arkeologit löysivät maan riippumattomana totuuden torvena tunnetun median mukaan Pohjois-Koreasta vuonna 2012.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat