Petetty vaimo kosti näyttävästi – tätä ei heti unohdeta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joskus petetyt, jätetyt ja eronneet ihmiset päätyvät suutuspäissään niin alhaisiin tekoihin, että heidän kostoyritystään joudutaan puimaan oikeusasteella saakka. On valitettava tosiasia, että kaikki rakkaussuhteet eivät kestä ikuisesti.

Eroaminen on yleensä kahden kauppa ja harvoin syytä on vain toisessa osapuolessa – ellei kumppanina ole todellista ääliötä. Silti maailmakaikkeuden eniten katkeroituneita ihmisiä voi etsiä niiden naisten ja miesten joukosta, jotka ovat jääneet lapsineen oman onnensa nojaan kumppanin lähdettyä.

Nyt eräs brittiläinen nainen on kostanut erikoisella tavalla ex-miehelleen, joka päätti jättää perheensä pettämisen jälkeen. Nainen kiinnitti Prestwichin asuinalueelle julisteita, joissa oli kissan kokoisin kirjaimin raapustettu varoitusteksti.

Prestwich
Prestwich

– Varokaa. Valehteleva ja pettävä ihmispaska, joka on naimisissa ja kahden lapsen isä. Karkasi perheensä luota jättäen pelkän viestin jälkeensä.

Juliste on varustettu miehen kuvalla, syntymäajalla ja puhelinnumerolla. Moni voi ajatella, että mikäli nainen turvautuu näinkin hulluun kostoyritykseen yksin jäätyään, saattaa miehen lähdölle olla jopa syitä. Yleensä onnettoman perhe-elämän jättävistä luodaan automaattisesti syntipukkeja, vaikka he oisivat yrittäneet parempaa elämää jo vuosia. Pako saattaa olla ainoa keino, eikä tällaiset julisteet ja käyttäytyminen ainakaan houkuttele miestä takaisin. Miestä ei tavoitettu kommentoimaan tapausta ja julisteita pidetään lähinnä oikeutettuina kostoina.