Snooki paljasti olevansa taas raskaana – hellyttävä kuva nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole Snooki Polizzi tuli vuonna 2012 äidiksi. Snookin villit sinkkupäivät ovat pian lopullisesti historiaa, sillä neitokainen suunnittelee lokakuulle häitä. Snookin huhuttiin jo alkuvuodesta olevan jälleen raskaana.

YouTube
Instagram

Nyt realitytähti on virallistanut uutisen, ja hän jakoi Instagram-tilillään tulevan tyttövauvansa ultraäänikuvan.

– Minun tyttövauvani! Hän on terve ja katsokaa, hän käyttää jo huulipunaa, Snooki vitsaili.

Snooki kommentoi aikaisemmin raskausajan olleen helvettiä, vaikkakin siitä saatu palkinto, eli lapsi, on upea. Snookin Lorenzo-poika oli alusta asti pienoinen yllätyslapsi, sillä villikkona tunnetun Snookin olisi ehkä viimeisenä ihmisenä odottanut tulevan äidiksi.