Nyt menee överiksi! Katso kuvat Kimin ja Kanyen hääpaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashianin ja Kanye Westin häitä juhlitaan parhaillaan Ranskassa. Vieraat ovat tosin olleet jo ennen juhlia kyllästyneitä Kanyen mielivaltaiseen käyttäytymiseen ja suunnitelmien alituiseen muuttamiseen. Nyt juhlapaikka on kuvattu helikopterista, ja se on todella vaikuttava.

Eilen ikuistetuissa kuvissa nähdään miten juhlapaikalle on rakennettu kaksi valtavaa lavastetta, joista toisessa julkkispari on määrä vihkiä. Toisessa on esiintymislava. Kuvissa näkyvät lavasteiden lisäksi myös vieraiden kestitykseen rakennettavan teltan pohjaa ja paikalle rahdattavia rekkalastillisia kukkia. Hääjärjestelyissä ei ole juuri rahaa säästelty, sillä tällä tietoa pariskunta tekee niillä huimat 21 miljoonaa dollaria voittoa.

TMZ paljastaa äskettäin julkaistussa uutisessaan, että Kim Kardashianilla ei periaatteessa ole ollut osaa eikä arpaa omien hääjuhliensa valmistelemiseen. Tämä siksi, että Jumalaan itseään vertaavan räppärimies Kanyen pakkomielteenä on järjestää kaikki perheen asiat häitä myöten.

Kanye West on viljellyt häistä tahallisesti vääriä tietoja eri ihmisille, jotta hän pystyisi narauttamaan tapahtumasta etukäteen lehdistölle tietoja vuotavat henkilöt. Hän saattaa ilmoittaa häihin liittyvistä muutoksista tekstiviestillä ja perua muutokset muutaman tunnin kuluttua. Juhlia on yhteensä kolme, joista ensimmäiset vietetään tänään Ranskassa ja kaksi muuta Italian Firenzessä.