Gisele Bundchen poseeraa alasti kohulehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen mallikaunotar Gisele Bundchen on tuttu näky muotikuvista ja lehtien sivuilta. Mallikaunottaresta tuli viime vuonna äiti, mutta hän palasi varsin nopeasti takaisin töihin. Taannoin hänet nähtiin suomalaisillekin tutun vaateketjun, H&M:n uudessa mainoskampanjassa.

giselebundchen28052014

Nyt Gisele Bundchen tarjoilee silmänruokaa varsin rohkeissa merkeissä. 33-vuotias mallikaunotar poseeraa ranskalaisen Lui-lehden Brasilia-erikoisnumeron kannessa uima-altaassa täysin alasti. Lehti tunnetaan nykyään vastaavanlaisista kansista, sillä viime kuussa se nousi otsikoihin Rihannan topless-kuvan ansiosta.

Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo DiCaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady. Bundchen on perustanut oman Gisele Bundchen Intimates -vaatemerkkinsä, jonka tuotteita hän tietenkin itse usein esittelee.