Vuohi ääntelee kuin kana – eläimet menneet sekaisin?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Välillä maailmalla leviävät ihmeelliset videot, joilla nähdään eläimiä, jotka eivät aivan edusta lajinsa tyyppillisintä kastia. Nyt vuorossa on erikoinen vuohi, joka on ehkä jossain välissä ehtinyt unohtamaan, mitä eläinlajia hän oikein edustaakaan.

YouTube
YouTube

America’s Funniest Home Videos -sarjan julkaiseman YouTube-videon pääosassa ovat vuohen päästämät erikoiset ääntelyt. Normaalin, vuohelta kuulostavan meluamisen sijaan eläin päästää suustaan jotain aivan muuta. Vuohi kuulostaa nimittäin aivan kanalta.

Videolla vuohi kiertää innoissaan miehen jalkojen ympärillä päästellen erittäin kanamaisilta kuulostavia ääniä. Eläimellä lienee olevan käynnissä pienimuotoinen identiteettikriisi. Moni onkin videon kommenteissa pohtinut, miten vuohesta voi edes lähteä tällaista ääntä.