Vuosisadan karaokeryhmä: PSY, Snoop Dogg ja Jimmy Kimmel lavalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettin eteläkorealaisen PSY:n ja Snoop Doggin yhteisprojektista. Miehet ovat julkaisseet YouTubessa miljoonayleisön yhden päivän aikana kahmineen Hangover-singlen. Nyt kaksikko on noussut kulmakuppilan lavalle laulamaan karaokea yhdessä televisiopersoona Jimmy Kimmelin kanssa.

YouTube
YouTube

Jimmy Kimmel tahtoi tehdä kahden julkkiksen kanssa jotain, mitä hän ei ole heidän kanssaan kokeillut aiemmin. Kolmikko meni keskusteluohjelman studiosta ulos ja hyppäsi Jimmy Kimmelin äitin kyytiin. Äiti kuljetti kolmikon losangelesilaiseen karaokebaariin.

Kuten arvata saattaa, yllättyi karaokeväki kolmesta kuuluisasta vieraasta ikihyvin. Lavalla kuultiin, kun miehet esittivät toistensa kappaleita ja meno räjähti Gangnam Style -tanssin myötä kattoon. Esiintymisnumero huipentui huikeaan That’s What Friends Are For -balladiin.

PSY kertoi aiemmin suursuosion vaatineen veronsa. Laulajan mukaan hän nautti alkoholia suuria määriä, ja vodka on hänen paras ystävänsä. Eteläkorealaisen laulajamiehen heikkouksiin lukeutuu vodkan lisäksi myös tequila ja viski. PSY nousi maailmanmaineeseen viime vuonna Gangnam Style -kappaleellaan.