Autoblow-suihinottokoneelle jättirahoitus – tulossa ennenaikaisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Harva erotiikkaväline pystyy simuloimaan aitoa naisen kanssa suoritettua aktia. Kumppanin kanssa sekstailuun oleellisesti liittyvää liikettä saattaa olla tuottaa keinotekoisesti jopa omalla kädellä. Kerroimme taannoin entisestä lakimiehestä, joka haki rahoitusta keksimälleen suihinottokoneelle.

IndieGoGo
IndieGoGo

Mies haki mekaanisesti suihinottoa jäljittelevälle koneelleen alun perin 45.000 dollarin rahoitusta IndieGoGo-sivuston kautta. Mies sai loppujen lopuksi tuotteelleen yhteensä 280.247 dollaria, eli kuusi kertaa enemmän kuin alkuperäinen tavoite oli. Nyt Autoblow 2 -nimistä välinettä on mahdollista tilata ennakkoon sen omalta nettisivulta.

Suihinottomaatin on keksinyt yhdysvaltalainen lakimies Brian Sloan. Autoblow 2 on seitsemän vuoden kehittelyn tulos. Suihinottomaatti on 680 grammaa painava ja liki 23-senttinen ja verkkovirralla toimiva laite, jota löytyy kolmea eri kokoa. Kovasta äänestä huolimatta laite imee penistä kolmella eri nopeusvaihtoehdolla. Nyt tilatun Autoblow 2 -laitteen saa käyttöön heinäkuussa.