Tammerkosken Sillalla käynnistyy perjantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tammerkosken Sillalla –kaupunkifestivaali käynnistyy perjantaina 27. kesäkuuta Tampereen Keskustorilla. Tapahtuman avajaisiltaa tähdittävät Juhlateltassa Yö ja Vesterinen Yhtyeineen.

Juhlateltan illoissa rentoa kesämeininkiä tarjoavat muun muassa Popeda, Kolmas Nainen, Tuure Kilpeläinen, Suvi Teräsniska, Juha Tapio, Paula Koivuniemi, Jean S, Virve Rosti, Leewings ja Jarkko Martikainen. Ensimmäistä kertaa Tammerkosken sillalla – tapahtumassa lavalle nousevat Jonne Aaron, Erin, Lauri Tähkä ja Tuomari Nurmio.

Tapahtuman päiväohjelmisto sisältää runsaasti ohjelmaa eri-ikäisille. Iskelmäpäivissä saadaan nauttia tangokuninkaallisten Janne Tulkin ja Tomi Markkolan myötä. Lisäksi festivaalin päivätapahtumat pitävät sisällään muun muassa Olavi Virta –muistokonsertin sekä Työväen Musiikkiliiton leiriorkesterin, Viihdekuoro Cantarellin ja kansanmusiikkiyhtye Pumpun hengen konsertit.

Senioripäivää tähdittää Anneli Saaristo. Ilmaisissa päivätapahtumissa ei ole unohdettu perheen pienimpiä. Keskiviikon lastenpäivässä lapsia viihdyttävät maamme pomppuykkönen Kengurumeininki ja Taikurimestari Simo Aallon Jokeri Pokeri Box –show.