Naistenlehden poikkeuksellista kansikuvaa ylistetään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naistenlehtien kansikuvissa nähdään lähes poikkeuksetta kuvankauniita malleja ja julkkiksia, joiden kuvia käsitellään tuntikausia paremmiksi ennen niiden julkaisua. Nyt australialainen naistenlehti Women’s Weekly on päättänyt pestata kansikuvaan hieman poikkeuksellisen näköisen naisen.

turiapitt30062014

Lehden heinäkuun numeron kansikuvaan pestattiin 26-vuotias Turia Pitt, joka sai aikoinaan koko vartaloonsa vakavia palovammoja. Nykyisin arvostettuna motivaatiopuhujana maailmaa kiertävää naista ei valittu kanteen yksin siksi, että kyseessä on kaunis nainen, vaan myös siksi, että hän lähettää yhdessä lehden kanssa kaikille naisille positiivisen viestin. Kuvavalinta on nyt saanut laajasti ylistystä osakseen. Pitt itse kertoo olevansa todella ylpeä näyttävästä kansikuvastaan, joka välittää viestin tasa-arvoisesta kauneudesta.