Kallion seurakunta lastentapahtumassa: ”Pompi ihan homona”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskustelu sukupuolivähemmistöistä ja heidän oikeudestaan avioliittoon on parhaillaan erittäin ajankohtainen. Viimeviikkoisen Pride-tapahtumaan liittyen ympäri Suomea järjestettiin oheistapahtumia ja tempauksia, joista Helsingin Kallion seurakunnan tapahtuma puhuttaa parhaillaan kovasti verkossa.

Kallion seurakunta järjesti nimittäin lapsille pomppulinnan, jossa ei sinänsä ollut mitään erikoista. Kaikkia ei kuitenkaan miellyttänyt pomppulinnan yhteyteen kiinnitetty kyltti, jossa luki ”POMPPUKIRKKO – Pompi ihan homona”. Kyltti on saanut osakseen pääasiassa positiivista palautetta.

– Lapsia ei haittaa, miten pompitaan, kunhan pompitaan. Ja nehän pomppi – ihan homona, seurakunta kirjoitti kuvan yhteydessä Facebookissa.

Julkaisu käyttäjältä Kallion seurakunta.