100 000 dollarin palkkio metsästäjä-cheerleaderin alastonkuvista ja seksivideosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin yhdysvaltalaisesta Kendall Jonesista, joka aiheutti suunnatonta raivoa netinkäyttäjien keskuudessa julkaistuaan Facebookissa kuvia mestästämistään villieläimistä Afrikassa. Sittemmin Facebook taipui käyttäjien vaatimuksiin ja poisti cheerleaderin kuvat.

Se ei kuitenkaan vielä riittänyt republikaanisen puolueen edustaja Mike Dickinsonille, joka haluaa nyt nöyryyttää 19-vuotiasta Kendall Jonesia poikkeuksellisen rajusti. Hän on nimittäin luvannut osana vaalikampanjaansa peräti 100.000 dollarin palkkion cheerleaderin alastonkuvista tai seksivideosta.

Twitter
Twitter

Palkkio on suunnattu Kendall Jonesin ex-poikaystäville, joille tämä on mahdollisesti lähettänyt intiimikuvia tai -videoita itsestään. Dickinson julkaisi Twitterissä viestin, jonka mukaan Kendall itse nauttii metsästyksestä ja harvinaisten eläinten tappamisesta, joten nyt poliitikko haluaa cheerleaderin joutuvan tilanteeseen, jossa hänestä on tullut saalis.

Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook
Kendall Jones Facebook