Näyttäisikö avioparien tekemä aikuisviihde tältä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihde saattaa luoda katsojilleen vääristyneitä mielikuvia tavallisesta seksielämästä. Pornossa mässäillään usein eritteillä ja kiimaisilla kohtauksilla, joilla ei välttämättä ole mitään tekemistä kahden ihmisen välillä suoritettavan rakastelun kanssa.

Yksi seksiin liittyvä väite on se, että avioliittoon astuessa erotiikan määrä vähenee. Seksielämä voi kuitenkin olla avioliitossa jopa vilkkaampaa kuin sitä ennen, jos pariskunta löytää toisistaan vasta siinä vaiheessa villin puolen. Kumppaniin paremmin tutustuessa ainakin oppii sen, mistä toinen pitää ja saa sielun säkenöimään. Happy Place -sivusto irvailee nyt pariskuntien väliselle seksielämälle pilailukuvallaan.

Kuva on tekaistu otos erotiikkasivustolta, jossa on avioparien tekemiä aikuisviihdevideoita. Hubby & wife -kategoriassa voi katsella muun muassa aviovaimon antamaa suuseksiä miehelleen, vaikka ei ole edes siipan syntymäpäivä. Toisessa videossa pariskunta yrittää harrastaa seksiä niin hiljaa, etteivät lapset herää. Onko avioliittojen seksielämä muka näin tylsää?