Tuhannet ravintola-asiakkaat saaneet orgasmin – henkilökunta tyytyväinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman tunnetuin orgasmikohtaus nähtiin 25 vuotta sitten, kun jättimenestykseksi muodostunut Kun Harry tapasi Sallyn -elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa. Elokuvassa Meg Ryanin roolihahmo näyttelee saavansa orgasmin keskellä ruokaravintolaa. Kohtauksesta muodostui klassikko.

YouTube
YouTube
Splash
Splash

Orgasmikohtaus kuvattiin New Yorkissa sijaitsevasa Katz’s Delicatessen -ravintolassa, joka tunnetaan edelleen juuri tuosta kohtauksesta. Nyt, neljännesvuosisata elokuvan jälkeen, ravintolan henkilökunta on paljastanut, että samassa päydässä on näytelty ja saatu oikeitakin orgasmeja joka päivä elokuvan ensi-illasta saakka.

Henkilökunta ei katso tilannetta pahalla, sillä maine tuo ravintolaan runsaasti asiakkaita. Henkilökunta arvioi, että jopa 9.000 naista on joko näytellyt tai saanut orgasmin samalla paikalla. Naisten lisäksi arviolta tuhat miestä on ollut samoissa puuhissa, mutta heidän puuhastelunsa lopputulos ei ole tiedossa.