Leonardo DiCaprio hääti Justin Bieberin pöydästään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla, että näyttelijä Orlando Bloom yritti iskeä laulaja Justin Bieberiä nyrkillä yökerhossa Ibizalla. Isku meni kuitenkin ohi, mutta tapauksen johdosta Bloomille on muun muassa ehdotettu omaa kansallista merkkipäivää. Nyt samasta ravintolaillasta on paljastunut lisätietoja.

Ibizalla juhlii parhaillaan valtava määrä maailman A-luokan julkkistähtiä, ja näyttelijä Leonardo DiCaprio oli paikalla Bloomin ja Bieberin välikohtauksen aikana. Tuoreimpien tietojen mukaan DiCaprio oli vain hetkeä ennen välikohtausta häätänyt pöydästään Justin Bieberin, joka tuppautui supertähden seurueeseen.

Orlando ja Leonardo istuivat samassa pöydässä. Hetkeä myöhemmin Bloom jahtasi Bieberiä ympäri ravintolaa ja yritti osua poppariin nyrkillä.