Suomalaisen Instagram-tähden peppukuvasta jättihitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa kenestä tahansa voi tulla supertähti, ja joskus niin on tapahtunut jopa yhdessä yössä. Suomessa on vain kourallinen kansainvälisesti noteerattuja sosiaalisen median tähtiä, ja nyt yksi heistä aiheuttaa ihastusta ja ihmetystä ympäri maailmaa.

Instagramin kautta suuren yleisön tietoisuuteen ponnahtanut 17-vuotias kaarinalainen lukiolaispoika Benjamin Peltonen solmi taannoin levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa. Nyt hän ei ole kuitenkaan otsikoissa musiikkinsa, vaan poikkeuksellisen näyttävän Instagram-kuvansa johdosta. Siinä Benjamin poseeraa kahden uima-asuisen nuoren naisen kanssa siten, että naisista näkyvät vain pakarat. Viime yönä kuva ylitti 25.000 tykkääjän rajapyykin.

Benjamin on tehnyt jo muutaman vuoden ajan omia kappaleita sekä tietokoneella että kitaran ja pianon säestyksellä. Benjamin on itse ollut tekemässä myös elokuussa 2014 julkaistavaa esikoissingleään. Tyylilajiltaan hänen musiikkinsa on englanninkielistä poppia.

Benjamin loi profiilin Instagramiin vuonna 2012, ja hänestä tuli nopeasti ensimmäinen suomalainen Instagram-sensaatio. Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa noin 180.000 seuraajaa Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten. Benjamin on käynyt tapaamassa fanejaan muun muassa Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa, jossa halausta ja yhteiskuvaa jonotti tuhatkunta nuorta.