Ihmisille tarjottiin rahaa hiljaa olemisesta – yllättävän vaikeaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jimmy Kimmel lukeutuu maailman suosituimpiin television keskusteluohjelmien isäntiin. Ohjelmassa kiusataan toisinaan viattomia ihmisiä kyselemällä heiltä tiukkoja kysymyksiä tai haastamalla heidät kameran edessä mitä erikoisempiin tehtäviin.

YouTube
YouTube

Ohjelmassa hiljattain nähty tuore haaste kuulostaa ehkä helpommalta kuin mitä se todellisuudessa onkaan. Ihmisten kasvojen eteen tuotiin mikrofoni ja heille luvattiin 10 dollaria, mikäli he eivät sano mitään.

Yllättävän moni epäonnistui haasteessa, sillä monet eivät ymmärtäneet kysymystä ensikuulemalta. Ainoastaan yksi videolla esiintyvä nainen ymmärsi pitää suunsa kiinni mikrofonin äärellä ja voittaa 10 dollarin, eli hieman yli seitsemän euron palkinnon.