Alessandra Ambrosio upeassa rantakunnossa

Glamour Viihdeuutiset · Stara.fi

Victoria’s Secret -yhtiön listoilta tunnetuksi tullut brasialialainen Alessandra Ambrosio on on mallinuransa lisäksi työstänyt myös omaa Ale-nimistä vaatemallistoaan. Kuluneena kesänä Alessandra on ehtinyt keskittyä töiltään myös rauhalliseen perhe-elämään.

Nyt Ambrosio kuvattiin rentoutumassa uimarannalla Hawaijilla yhdessä jälkikasvunsa kanssa. Supermalli oli ilmeisesti lomatunnelmissa, sillä hän nautiskeli herkullisesta jäätelöstä kaloreista välittämättä.

33-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.