Nainen oli tukehtua hodariin auton ratissa – poliisi pelasti hengen

Ruoka · Meri Pulkkinen

Autoa ajaessa ei kannata yrittää keskittyä muihin asioihin samaan aikaan. Monet onnettomuudet johtuvat siitä, että kuljettaja yrittää ajamisen lisäksi esimerkiksi kirjoittaa tekstiviestiä tai säätää musiikkia. Nyt otsikoissa on nainen, joka söi nakkisämpylää autoa ajaessaan.

YouTube
YouTube

Tämä oli kuitenkin koitua amerikkalaisnaisen kohtaloksi. Michiganissa Yhdysvalloissa liikkeellä ollut poliisi huomasi punaisia päin ajaneen naisen, ja hän päätti pysäyttää kuljettajan tien viereen. Ratin takaa paljastui hot dogia syönyt nainen, joka oli tukehtumaissa ruokaansa.

Konstaapeli Jason Gates ryhtyi heti toimeen. Ensin poliisi löi naista selkään, ja kun tämä ei riittänyt, suoritti tämä naiselle Heimlichin otteen. Ruoka irtosi kurkusta melko pian ja säikähtynyt nainen ryhtyi itkemään. Naiskuski halasi heti poliisimiestä kiitollisena henkensä pelastamisesta.