8 asiaa, joita nainen ei saa sanoa miehelle

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monet naiset sortuvat ensimmäisillä treffeillä entisen kumppaninsa haukkumiseen. Nainen voi kuitenkin sen jälkeen ajatella, kuinka kivaa hänestä olisi kuulla tuoreelta tuttavuudelta heti alkuun tarinoita hulluista existä.

Miehet ovat yleensä mustasukkaisia, eikä entisistä heiloista kannata puhua – tämä kertoo vain, että ajattelet häntä edelleen. Treffiekspertti Lezia Noble listasi blogiinsa seitsemän muutakin aihealuetta, joita naisen kannattaa vältellä miesten kanssa keskustellessaan. Miestä ei kannata koskaan pyytää avautumaan, sillä tämä pyyntö mielletään hieman neitimäiseksi ja hän saattaa kokea olonsa haavoittuvaiseksi. Mies kertoo tunteistaan kun aika on oikea.

”Miksi tuijotit tuota naista?”, on kysymys, joka saattaa miehen kiusalliseen tilaan. Totta kai hän katsoo vastakkaisen sukupuolen edustajia, mikäli hänen viettinsä on kohdillaan. Hän tuskin vertailee omaa naistaan toiseen, eikä katse tarkoita välttämättä kiinnostumista. Huonolla itsetunnolla varustetut naiset eivät ole kovinkaan viehättäviä yleisellä mittapuulla. Arvostelemisen sijaan kannattaa naisenkin katsoa toista neitokaista ja aidosti kehaista jotain hänen ominaisuuttaan.

Toisinaan hameväen edustajat punovat ja setvivät juonia yhdessä. Osa kavereista saattaa saada iskostettua naisen päähän asioita, jotka eivät kuitenkaan pidä paikkaansa. Miehelle ei kannata naputtaa ainakaan sen perusteella, että naisen ystävät ovat väittäneet tai sanoneet jotain. Vaikka ystävien neuvoja tulee kuunnella, kannattaa mies tuomita omien arvojen ja ajatusten perusteella.

Asioista päättämätön nainen on tylsä. ”Ihan sama” -ihmiset eivät luo mielenkiintoa kaksilahkeisiin. Kannattaakin siis osoittaa omat persoonallisuuden piirteet rohkeasti. Miestä ei myöskään tule leipoa tiettyyn muottiin. Jotkut naisista valitsee jopa miehensä sukat. Onko hän lapsi vai aikuinen?

Aika moni nainen on myös sanonut miehelleen, ettei hän koskaan kuuntele mitä naisella on sanottavana. Väite ällöttää miehiä ja kaikuu heidän korvissaan inhottavasti. Kyllä miehet kuuntelevat, he eivät vain muista kaikkia pieniä yksityiskohtia yhtä tarkkaan kuin naaraspuoliset pallontallaajat. Mikäli haluaa karkoittaa treffikumppaninsa lopullisesti, voi miehelle sanoa etsivänsä vakavaa ja syvää suhdetta. Vaikka herrakin haluaisi vakiintua, tuntuu vakava parisuhde monien korvaan tappoiskulta. Miesten kanssa kannattaa ottaa rennosti.