Lady Gagan upea iltapuku varasti show’n – seksikkyys ja rock yhdistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga oli vielä vuosi sitten alituisesti otsikoissa monistakin syistä, mutta sittemmin tahti on hiljentynyt selvästi, kun hittiputki ehtyi. Musiikin sijaan poptähti on yleensä paistatellut julkisuudessa näyttävien asuvalintojensa merkeissä, kuten nytkin.

Eilen Lady Gaga ja Taylor Kinney olivat mukana katsomassa Harper’s Bazaarin muotinäytöstä New Yorkin muotiviikoilla. Poptähti osoitti, että hänen tyylitajunsa on yhä kohdallaan, sillä laulaja edusti poikkeuksellisen tyylikkäässä iltapuvussa, jossa yhdistettiin näyttävästi seksikkyys ja rock.

On-off -suhteessa Chigaco Fire -televisiosarjan tähden Taylor Kinneyn kanssa oleva Lady Gaga haaveilee avaruudesta vietettävistä häistä. Hän suunnittelee, että seremonia järjestettäisiin Richard Bransonin järjestämällä Virgin Galactic -avaruuslennolla. Naisen on tarkoitus esiintyä samalla lennolla ja olla maailman ensimmäinen avaruudessa keikkansa heittävä artisti.