Rihannan asuvalinta tyrmistytti – sutenööri vai muoti-ikoni?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadossyntyinen laulajatar Rihanna nousee aika ajoin otsikoihin musiikkinsa ohella rohkean tyylinsä ansiosta. Hän jakaa usein sosiaalisessa mediassa melko paljastavia kuvia, mutta myös paparazzien tähtäimiin hän päätyy lähes päivittäin. Niin kävi myös eilen.

Rihanna osallistuu parhaillaan New Yorkin muotiviikoille, jossa hän osallistui eilen The Alexander Wang Show -muotinäytökseen. Poptähden asu oli kuitenkin yksi päivän kohutuimmista, sillä se jakoi tehokkaasti mielipiteitä. Joidenkin mielestä asu kuvastaa lähinnä sutenööriä ja toiset taas kehuvat sitä vuolaasti.

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.