Näin muotiviikkojen kävijät valehtelevat – nolo paljastusvideo julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkiin on viime päivinä kokoontunut muotimaailman kerma, kun kaupungin muotiviikoilla on järjestetty suuri määrä muotinäytöksiä. Muoti ja julkkisjuhlat ovat vetäneet kaupunkiin paljon julkkistähtiä, mutta myös muotimaailman ammattilaisia, joilla näyttämisen tarve ylittää usein rehellisyyden.

YouTube
YouTube

Keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmel lähetti kuvausryhmänsä New Yorkiin haastattelemaan muotialan ammattilaisia. Heiltä tiedusteltiin kuitenkin kommentteja oikeiden olemassa olevien tähtinimien sijaan täysin keksityistä suunnittelijoista.

Tekaistut nimet eivät kuitenkaan estäneet ”ammattilaisia” kommentoimasta, sillä muun muassa Chandler Bing (Frendit-sarjan hahmo) sai osakseen kiitosta muotisuunnittelijana samoin kuin myös Bartles & Jaymes (juomamerkki) ja Teddy Ruxpin (teddy-karhu).

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube