Nakukuvavuoto paisuu – Kim Kardashianin intiimikuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten paljastui internetin historian massiivisin nakukuvaskandaali, kun Applen iCloud-palvelusta oli saatu hakkeroitua yli sadan julkkisnaisen yksityiset alastonkuvat. Kuvat oli hankittu ilmeisesti pitkän ajan kuluessa. Nyt, kohun laskettua, kuvia on ilmestynyt lisää.

Tällä kertaa verkkoon on päätynyt runsaasti uusia kuvia jo ensimmäisessä vuodossa mukana olleelta Jennifer Lawrencelta, mutta myös muilta julkkistähdiltä. Samalla mukaan tuli myös kokonaan uusi nimi, kun Kim Kardashianin nakuselfiet päätyivät julkisuuteen.

Kardashian ei ole vielä kommentoinut kuvia, mutta mitä todennäköisimmin ne ovat aitoja, kuten lukemattomien muiden tähtien kuvat. Hänen kuvissaan ei tosin ole mitään varsinaisesti uutta, sillä Kim Kardashian nousi aikoinaan julkisuuteen kotipornovideonsa merkeissä.

Yhdysvaltojen liittovaltion poliisi FBI tutkii kuvavuotoa. Mikäli tekijä tai tekijät jäävät joskus kiinni, on heillä edessään jopa kymmenien vuosien vankilatuomio, josta pitää huolen julkkistähtien lakimiesarmeija.