Idioottivaras vauhdissa: Vaihtoi 135 000 euron timantin 15 euron kannabikseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset edustavat tunnetusti ihmiskunnan tyhmintä kansanosaa, ja tämä stereotypia vahvistuu kerta toisensa jälkeen, kun toinen toistaan typerämpiä rikollisten aivoituksia paljastuu poliisitutkinnassa. Tällä kertaa ihmetellään amerikkalaista lentokentän työntekijää.

ABC15
ABC15

Yhdysvaltojen Arizonassa Sky Harborin lentokentällä lentokoneiden UPS-rahtia käsitellyt mies nimittäin onnistui varastamaan pakettien seasta lähetyksen, joka sisälsi 135.000 euron arvoisen timantin. Varas ei kuitenkaan lainkaan ymmärtänyt mitä oli mennyt varastamaan, sillä hän vaihtoi sen myöhemmin kannabikseen.

Varkaan ammattitaitoa osoittaa se, että hän sai huippuarvokasta timanttia vastaan kannabista vaivaisen 15 euron arvosta. Kiinni jäätyään UPS-lähettiyritys antoi hänelle luonnollisesti potkut, ja parhaillaan häntä odottaa oikeudenkäynti rikoksestaan.