Nainen, lopeta jossittelu ja jahkailu! Elämä on täynnä päätöksiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entä jos rakastamasi mies jättääkin sinut? Mitä tapahtuu, jos alennuksessa oleva vaate ei sovikaan enää keväällä ylle? Pitäisikö hakea uutta työpaikkaa? Nämä asiat kuulostavat tutuilta lauseilta kaikille naisille, joiden elämä on yhtä jahkailemista ja jossittelua. Elite Daily listasi nyt kymmenen yleisintä asiaa, jossa naiset jossittelevat – ja yleensä ihan turhaan.

Naiset, nyt on aika ottaa niskasta kiinni ja lopettaa se skenaarioiden ja uhkakuvien viljeleminen. Hetkessä eläminen on nautinnollista, mutta se vaatii pikaisesti tehtyjä päätöksiä ilman turhanpäiväisistä asioista jossittelemista. Klassinen esimerkki liiallisesta pohdiskelemisesta liittyy seurustelemiseen. Nainen miettii, uskaltaisiko ryhtyä vakavaan suhteeseen ihastuksen kanssa.

Naiset suojelevat itseään pettymyksiltä, mutta kolikon toisena puolena on se, että myös hyvät kokemukset jäävät pois. mikäli ei uskalla tehdä päätöksiä. Elä hetkessä. Jos suhde toimii, menee se itsestään myös syvemmälle asteelle ilman vatvomista. Toinen ikuisuuskysymys liittyy painon pudottamiseen. Mikäli kärsit ylipainosta, etkä ole tyytyväinen itseesi, niin laihduta. Muuten painoa tai vararenkaita on turha tuskailla – simppeliä, eikö?

Kannattaako hankkia parempi työpaikka? Tätä naiset kyselevät itseltään etenkin silloin, kun työssä viihtyminen on joutunut törmäyskurssille tuottavuuden kanssa. Älä tyydy vain valittamaan asiasta, vaan tee jotain joko nykyisen työpaikan eteen tai uuden hankkimiseen. Tätä isompi kysymys on lasten hankkiminen. Pitäisikö tehdä lapsia? Vaikka asiassa puhutaan uudesta elämästä, voi jälkikasvun hankkimiseen suhtautua terveellä järjellä ja unohtaa muiden luomat paineet. Älä ole äiti vain siksi, kun muutkin ovat. Lapsia ei tarvitse tehdä, ne tulevat kun aika on oikea.

Kumpi lähettää ensimmäisen tekstiviestin tapaamisen jälkeen? Oikeasti, tarvitseeko tätä edes miettiä? Oletko todella niin ylpeä, että et kehtaa osoittaa tunteitasi ja mielenkiintoasi vain siksi, että kuvittelet olevasi coolimpi kuin hän. Jossittelut sikseen ja toimi fiilisten mukaan. Sama pätee ensimmäiseen seksikertaan. Tunteet kertovat oikean ajan ilman, että asiasta tarvitsisi ottaa paineita.

Kaupoissa ei myöskään kannata pohdiskella ostoksia tuntitolkulla. Jos sinulla on rahaa ja tarvitset tuotteen, niin osta se. Mikäli tulet toimeen myös ilman ja olet epävarma ostoksesta, niin jätä se hyllyyn. Nainen voi myös miettiä päänsä puhki, uskaltaako ottaa jonkun tietyn asian puheeksi. Jos ei uskalla, niin asia jää ikuisesti hiljaisuuden varjoihin, eikä siitä tarvitse myöskään nostaa meteliä pään sisällä.

Jossittelu on turhaa asioissa, jonka lopputulos on sama millä tahansa tavalla tehtynä. Osa naisista tuskailee jopa sen kanssa, uskaltaako lähteä lähikauppaan ilman meikkiä. Todennäköisesti kukaan ei kiinnitä ulkonäköön niin paljon huomiota, että osoittaisi meikitöntä henkilöä ensimmäisenä sormella. Siinä vaiheessa on turha pyydellä muilta anteeksi, jos joku ei hyväksy ulkonäköäsi sellaisena kun se on.