Valvontakamera kuvasi murtovarkaan – puki naisten pikkuhousut!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Chicagolaisella asuinalueella oli raportoitu syyskuun lopulla useista murroista. Asukkaiden kodeissa oli käyty luvatta heidän poissa ollessa. Yksi uhreista on Steven Fremond, joka oli alueen ainoa valvontakameran omistanut henkilö.

YouTube
YouTube

Kun hän huomasi varkauden ja alkoi tutkia valvontakameran materiaalia, huomasi hän tunkeutujan olleen mies. Valvontakameran tallenteelta selvisi myös se, että mies kuunteli tekonsa aikana musiikkia ja tutkaili tarkkaavaisesti ympäristöä ennen ylimääräisten liikkeiden ottamista.

Yllättäen murtovaras avasi ensimmäisenä Steven tyttöystävän alusvaatelaatikon. Mies katseli pikkuhousuja aikansa, kunnes puki ne housujensa päälle. Hän jatkoi varastelua alushousut jalassa ja samalla tekijä leimaantui kovan luokan perverssiksi. Mies ei kuitenkaan varastanut mitään arvokasta, mutta hänen mukaansa lähti tyttöystävän kehystetty kuva, 9 News raportoi.