Maailman seksikkäin nainen valittiin – yllätystulos?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähti Penelope Cruz sai viime vuonna esikoislapsensa Lunan näyttelijämiehensä Javier Bardemin kanssa. Penelope Cruz on viettänyt hieman äitiyslomaa valkokankaalta, mutta on ehtinyt työskentelemään esimerkiksi Agent Provocateur -vaatemerkin mainoskasvona.

penelopecruz14102014

Nyt 40-vuotias latinotähti on saanut kunnian tulla valituksi Esquire-lehden vuoden 2014 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Penelope Cruz poseeraa myös lehden kannessa, ja kuva toimii hyvänä muistutuksena siitä miksi näyttelijätär ansaitsee kyseisen tittelin. Edellisvuosina Esquiren maailman seksikkäimmäksi naiseksi on valittu muun muassa Scarlett Johansson, Mila Kunis ja Rihanna.

Penelope Cruz on viime vuosina nähty elokuvissa To Rome With Love, Vicky Christina Barcelona, Nine ja Sinkkuelämää 2. Hän tähdittää tänä vuonna ensi-iltansa saavaa ohjaajalegenda Riddley Scottin uutta elokuvaa The Counselor. Elokuvan näyttelijäkaarti on melkoinen, sillä mukana ovat esimerkiksi Cruzin aviomies Javier Bardem, Brad Pitt, Michael Fassbender ja Cameron Diaz.