Seuraava Bond-tyttö on tässä – huippuseksikäs ranskalainen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viimeisin James Bond -elokuva 007 Skyfall oli maailmanlaajuinen suurmenestys. Elokuvasarjan 23. osa on ollut brittiagentin seikkailuista tähän mennessä tuottoisin. Elokuvan ohjannut Sam Mendes palaa myös seuraavan James Bond -seikkailun ohjaajaksi.

Seuraavan 007-elokuvan Bond-tyttönä tullaan näkemään näyttelijätär Lea Seydoux, Daily Mail -lehti kertoo. 29-vuotias ranskalaistähti on aikaisemmin näytellyt muun muassa kohua herättäneessä Adelen elämä -elokuvassa. Rooliin kaavailtiin alun perin skandinaavista näyttelijätärtä, mutta Seydouxin kerrotaan voittaneen tuottajien ja Sam Mendesin sydämet.

Guardians of the Galaxy -elokuvassa esiintynyt vapaapainija Dave Bautista tullaan puolestaan näkemään yhtenä tulevan James Bond -elokuvan pahiksista. Miehen tarkkaa roolia ei olla virallisesti paljastettu, mutta Latino Review -sivuston mukaan hän tulee todennäköisesti esittämään elokuvan pääpahiksen Hinx-nimistä kätyriä, jota on verrattu elokuvasarjan aikaisempien osien Rautahammas ja Oddjob-hahmoihin.

Päätähti Daniel Craig tullaan näkemään Bondina vielä ainakin kahdessa seuraavassa Bond-elokuvassa. Toistaiseksi nimettömän tulevan James Bond -seikkailun kuvaukset aloitetaan joulukuussa, ja elokuvan ensi-ilta on lokakuussa 2015.