Nainen muuttuu meikillä julkkismiehiksi – tunnistatko hahmot?

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet miehistä, jotka maskeeraavat itsestään taidokkaasti julkkismaailman naisia. Jotta tasa-arvo säilyisi, haluamme esitellä tällä kertaa naisen, joka muuttuu meikillä ja maskilla tunnetuiksi mieshahmoiksi.

Jos Lucia Pittalis osallistuisi halloween-asukilpailuun, voittaisi hän mittelön satavarmasti. Nainen nimittäin esittelee netissä suorittamiaan muodonmuutoksiaan, kun hänen naisellinen ulkonäkönsä on muuttunut Breaking Badin Walter Whiteksi, Doorsin Jim Morrisoniksi, Kummisedän Vito Corleoneksi, eli Marlon Brandoksi ja Frank Zappaksi.

Italialainen meikkitaiteilija niittää menestystä myös taidokkaalla Rambo look-a-like -muutoksellaan. Hänen maskeeraamisen huippusuorituksia voi ihastella esimerkiksi Facebookista, jossa hän esittelee lopputuloksen lisäksi myös eri työvaiheet.