Tieraivoa Naantalissa: Autoilija yritti ajaa motoristin päälle – tallentui videolle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman maanteillä tallentuu usein tilanteita, joissa autoilijat tekevät toinen toistaan karamaisevampia tempauksia raivostuttuaan toisille tienkäyttäjille. Nykyisin tällaisia tilanteita saadaan yhä useammin videolle kännykkä- ja kojelautakameroiden avulla.

YouTube
YouTube

Nyt tieraivoa on kuvattu myös Suomessa. Naantalissa tapahtui eilen perjantaina kello 16.00 aikaan vakava välikohtaus, jossa autoilija yritti ajaa motoristin päälle sillalla. Tilanne sai alkunsa, kun autoilija ei ilmeisesti huomannut väistämisvelvollisuuttaan risteyksessä ja ajoi aivan motoristi perään, jolloin motoristi näytti autoilijalle kansainvälistä käsimerkkiä.

Hetken kuluttua motoristi lähti ohittamaan henkilöautoa keltaisen viivan ja sillan kohdalla, jolloin autoilija yritti kiilata motoristin tien sivuun. Vakava vaaratilanne päättyi onneksi ilman henkilövahinkoja. Motoristilla oli päässään kypäräkamera, jonka videon hän julkaisi verkossa.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.