Tamperelainen autoilija suivaantui kirkollisveroon – melkoinen näky liikenteessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kirkosta eroaminen on ollut viime vuosina alati kasvava trendi, sillä erityisesti Päivi Räsäsen lausunnot ovat saaneet ihmiset eroamaan kirkosta ja huomaamaan miten kalliiksi kirkkoon kuuluminen todellisuudessa tulee. Kirkosta eroamiseen perustettiin taannoin jopa oma verkkopalvelu EroaKirkosta.fi.

Kuva: Ville Tommola
Kuva: Ville Tommola

Nyt Tampereen keskustassa on kuvattu henkilöauto, jonka omistaja on mitä ilmeisimmin saanut tarpeekseen kirkollisverosta. Farmariautoon on nimittäin teipattu koko kyljen kokoinen ilmoitus kirkollisveron hinnasta pariskunnalle ja hinnan vertaus keskikokoisen kodin sähkölaskuun. Auto on herättänyt liikenteessä ansaittua huomiota ja jopa hilpeyttä.

kirkollisvero26102014b

kirkollisvero26102014c

kirkollisvero26102014a