Mies repi elvyttämänsä naisen paidan – syytetään perverssiksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Onnettomuuteen joutuneen naisen pelastamiseen ryhtynyt mies on leimattu perverssiksi Japanissa. Mies oli repinyt maassa makaavalta naiselta paidan pois, jotta hän voisi elvyttää naisen ja käyttää defibrillaattoria pelastustoimissaan. Kiitoksen sijaan miestä haukuttiin perverssiksi.

Ensiaputaitoinen mies oli sattunut onnettomuuspaikalle, jossa autot olivat kolaroineet. Onnettomuudessa loukkaantunut nainen makasi tajuttomana maassa ja mies huomasi, että naisella ei ole pulssia. Hän alkoi välittömästi elvyttää naista ja soitti paikalle ambulanssin.

Läheisen kaupan työntekijät ryntäsivät onnettomuuspaikalle auttamaan ja toivat miehelle defibrillaattorin. Mies repi naiselta paidan päältä, sillä defibrillaattori täytyy asetella paljaalle iholle. Kun onnettomuuden toinen osapuoli huomasi miehen teon hän huusi miehelle: ”Perverssi!”.

Onnettomuudessa loukkaantunut mies oli järkyttynyt elvyttäjän toimista, sillä hän luuli pelastajan ahdistelevan seksuaalisesti puolustuskyvytöntä onnettomuuden uhria. Kun poliisit saapuivat paikalle, hän käski poliiseja pidättämään perverssin. Poliisit kuitenkin tiesivät, että kyse oli elvytyksestä eikä ahdistelusta. Elvyttävän miehen ansiosta nainen jäi henkiin.