Deittigurun neuvoista skandaali! Karkotettiin Australiasta – porttikielto useisiin maihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalainen deittailuguru Julien Blanc on saanut ihmiset eri puolilla maailmaa raivon partaalle hurjilla deittailuohjeillaan. Blanc on pitänyt eri maissa deittailuluentoja ja jaellut omasta mielestään nerokkaita ohjeita ihmisille siitä miten naisten kaataminen onnistuu.

Miehen linjauksena on ollut se, että naiset ovat epäloogisia eivätkä oikeasti tiedä mitä haluavat. Niinpä miehen tehtävä on päättää se naisten puolesta ja käyttäytyä naisia kohtaan luolamiesmäisellä tavalla. Mies on ohjeistanut, että naiset saa mukaansa tarttumalla heitä muun muassa kädestä.

Mies on ollut sitä mieltä, että naisia saa ja pitää alistaa, sillä naiset pitävät siitä. Mies on myös kertonut, että mitä ronskimpi kohtelu, sitä paremmat tulokset. Mies on sanonut, että naisia saa kohdella kuin palvelusväkeä ja vahvat miehet tekevät naisiin vaikutuksen.

Miehen ohjeet ovat herättäneet raivon ihmisten keskuudessa, ja Briteissä on ryhdytty toimiin estääkseen miehen pääsy maahan. Daily Mail -lehden mukaan lähes 100.000 ihmistä on allekirjoittanut vaatimuksen, jolla miehen pääseminen Britanniaan evättäisiin. Aloite käsitellään marraskuun 21. päivänä järjestettävässä seminaarissa.

Miehen katsotaan yllyttävän ihmisiä väkivaltaiseen käytökseen ja Australia on jo perunut miehen matkustusluvan maahan. Miehen deittailuluennoista koostuva kiertue Australiassa päättyi lyhyeen, sillä mies poistettiin maasta ja hänen viisuminsa peruttiin.

Kanadassa aloitettu adressi on kerännyt yli 50.000 nimeä, ja on todennäköistä, että mies ei ole tervetullut jatkossa myöskään Kanadaan. Samanlainen vetoamus on laitettu vireille Japanissa ja Brasiliassa. Mies on usean väkivallan vastaisen järjestön mustalla listalla, sillä hänen koetaan yllyttävän ihmisiä käyttäytymään väkivaltaisesti.

On huolestuttavaa, että mies selvästi uskoo omiin ohjeisiinsa, eikä ymmärrä niiden seurauksia. Mitähän mieltä mies olisi siitä, että joku noudattaisi hänen ohjeitaan deittailleessaan hänen perheenjäseniään, esimerkisksi äitiä?