Lääkärit tyrmäsivät haaveet kehonrakennuksesta – mies voitti fitness-kisat avannepussin kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Blake Beckfordin pitkäaikaisena haaveena oli fitness-kisoissa kilpaileminen ja ennen kaikkea niissä menestyminen. Vuonna 2003 mies koki valtavan vastoinkäymisen unelmansa tavoittelemisessa, sillä Beckfordilla todettiin Colitis ulcerosa, joka on tulehduksellinen suolistosairaus.

Mies joutui sairauden takia leikkauksiin, jossa muun muassa hänen paksusuolensa poistettiin ja mies joutui ottamaan käyttöön avannepussin. Pitkistä hoitojaksoista huolimatta hän ei kuitenkaan ollut valmis luopumaan fitness-haaveistaan ja toivoi, että vielä jonain päivänä hän voisi treenata itsensä kisakuntoon.

Lääkärit olivat sitä mieltä, että miehen ei kannata haaveilla fitness-urasta, sillä hänen sairautensa on hänen unelmansa tiellä. Mitä enemmän miehen haaveita epäiltiin, sitä enemmän hän sai voimaa tavoitella haluamaansa ja näyttää muille, että hän pystyy siihen.

Blake Beckford on voittanut ensimmäisen fitness-kilpailunsa Pure Elite Event -tapahtumassa Kentin Winter Gardensissa. Vastoin kaikkien epäilijöiden odotuksia, mies oli treenannut itsensä niin hyvään kuntoon, että hänet kruunattiin voittajaksi. Mies esiintyi lavalla ylpeänä avannepussinsa kanssa.

Mies on rohkaissut saavutuksellaan monia samasta sairaudesta kärsiviä tavoittelemaan unelmiaan. Beckford on nykyään koulutettu personal trainer ja hän haluaa tavoitella fitness-mallin uraa tulevaisuudessa. Mies on osoittanut teollaan uskomattoman vahvaa tahdon voimaa ja hän on hyvänä esimerkkinä muille samassa tilanteessa oleville.