Orgasmien vyöry piinaa naista – orgasmeja jopa 6 tuntia päivässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pysyvä sukupuolielinten kiihottumishäiriö tarkoittaa oireyhtymää, jossa henkilö ei pysty hallitsemaan kiihottumistaan tai orgasmeja. Vaikka jatkuvat orgasmit saattavat aluksi kuulostaa eroottisen kiehtovalta ajatukselta, on kyseessä erittäin hankala ja elämää rajoittava sairaus.

Amerikkalainen Cara Anaya saa jatkuvasti hallitsemattomia orgasmeja. Hän kertoo olevansa hyvin väsynyt tilanteen takia, sillä käytännössä tämä tarkoittaa naisen tärisevän ja voihkivan yhteensä kuusi tuntia päivässä. Kolmekymppinen nainen nainen valittaa Barcroft TV:n julkaisemalla videolla, et pahimpana päivänä hän saattaa kokea jopa 180 orgasmia kahden tunnin aikana.

Naisen kärsimä oireyhtymä rajoittaa merkittävästi hänen elämäänsä. Sairaus todettiin kolme vuotta sitten, kun hän sai yllättäviä orgasmeja kaupassa, poikansa koulumatkoilla ja leikkipuistoissa. Valitettavasti tautiin ei ole vielä löydetty parannuskeinoa, ja naisen 34-vuotias mies sekä 10-vuotias poika antavat kaiken tukensa taistelussa orgasmeja vastaan.