Hevosen riemulla ei ole rajaa – pääsi ensimmäistä kertaa veteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ratsastaja oli päättänyt viedä hevosensa Magicin ensimmäistä kertaa veden äärelle. Hevostyttö tiesi, että Magic ei ole aiemmin nähnyt lampea tai jokea, joten hän pyysi ystäväänsä kuvaamaan videolle hetken, jolloin ratsu tulee pienen joen ääreen.

YouTube
YouTube

Hauskalla videolla nähdään, kuinka hevonen aluksi epäröi lähestyä vettä. Vaikka ratsastaja yrittää saada sen rauhallisesti kokeilemaan vedenpintaa, ei se uskalla mennä tepastelemaan jokeen. Tyttö laskeutuu hevosen selästä ja saattaa ratsunsa veteen.

Kun tyttö näyttää muutaman kerran esimerkkiä veden läiskyttämisestä innostuu myös hevonen kokeilemaan sitä. Lopulta Magic riemastuu polskimisesta enemmänkin ja kuopsuttaa vettä oikein urakalla. Tyttö ja kuvaaja ratkeavat nauramaan hevosen touhuista. Vaikuttaisi siltä, että Magicista kuoriutui varsinainen vesipeto.