Vaginahoidoista kauneussalonkien seuraava trendi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme äskettäin parodiavideon brasilialaisesta vahauksesta, joka on kaikkea muuta kuin sensuelli toimenpide kauneudenhoidoista puhuttaessa. Karvoituksen poistoon voi liittyä jopa kipua ja kyyneliä – etenkin jos se suoritetaan vahan ja liuskojen avulla. Toimenpiteen jälkeen alapään seutu saattaa olla arka.

Naisen herkin tarvitsee kuitenkin huolenpitoa siinä missä muukin vartalon alue. Ei ole harvinaista, että neitokaiset nauttivat kasvohoidoista, manikyyreistä ja selkähieronnoista. Manhattanilla häpykarvoituksia poistava yritys J. Sisters on aloittanut suosiota hiljalleen kasvattavan trendin, jossa vaginan alueelle annetaan myös erillisiä hyvinvointihoitoja.

Kauneusalan ammattilaiset ovat suositelleet naisen alapään alueelle erilaisia kauneushoitoja jo vuosien ajan, mutta nyt buumi on kasvamassa julkkispiireistä myös tavallisten naisten keskuuteen. Page Six kertoo, että vaginahoidossa tehdään ensin hellävarainen kuorinta, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja ehkäisee sekä parantaa esimerkiksi sisäänpäin kasvaneita häpykarvoja.

Lisäksi hoito tekee alapäästä entistäkin pehmeämmän ja miellyttävämmän tuntuisen. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kosmetologit suorittavat kauneushoitoja navan alapuolelle. Kerroimme taannoin peppuhoidoista, jonka avulla saa pakaroille pehmeämmän ja kuultavamman ihon.