Tulta kädestä syöksevä laite myyntiin – tämä kiellettäisiin heti Suomessa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Epäluonnolliset kyvyt ovat monen lapsen unelmien toivelistalla, mutta ne jäävät aina toteuttamatta. Nyt yksi supersankareiden kyky on tehty mahdolliseksi aikuisille ihmisille. Maagikko Adam Wilber on suunnitellut käteen kiinnitettävän rannehihnan, joka ampuu tulta.

YouTube
YouTube

Kahden vuoden kehittelyn tuloksena on julkaistu PYRO. PYRO on ennennäkemätön laite, jonka avulla voidaan ampua tulipalloja ranteesta jopa kymmenen metrin korkeuteen. Wilberin julkaisemalla videolla näemme, miten huomaamattoman rannehihnan ansiosta tuli näyttää lähtevän avoimesta kämmenestä.

PYRO-hihnaa myydään Wilberin Ellusionist-kotisivuilla 174 dollarilla. Laitteella on 18 vuoden ikäraja. Suomessa PYRO tuskin tulee markkinoille, sillä hyvin suurella todennäköisyydellä viranomaiset keksisivät syyn kieltää sen myyminen.