Emma Watson erosi poikaystävästään – etäsuhde karille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Emma Watson ja Oxfordin yliopiston rugby-joukkueen huippupelaaja Matthew Janney ovat päättäneet lähteä eri teille. 24-vuotias näyttelijätär on nimittäin eronnut 22-vuotiaasta poikaystävästään kuukausi sitten. He ovat Mirror-lehden mukaan kertoneet pysyvänsä ystävinä.

Ero johtui Watsonin kiireisestä työaikataulusta. Näyttelijätär joutui olemaan paljon poissa kotoaan työnsä vuoksi ja Janney oli kiinni yliopistolla opintojensa ja rugbyn pelaamisen vuoksi. He ehtivät olla yhdessä vuoden, mutta eivät tänä aikana muuttaneet saman katon alle asumaan.

Emma Watson on tällä hetkellä Buenos Airesissa uuden elokuvaprojektin kuvauksissa. Colonia Dignidad -nimistä chileläistä elokuvaa tähdittää Watsonin kanssa saksalainen Daniel Bruhlin.