Sanni julkaisi bikinikuvansa Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Suomi sai uuden raikkaan poptähden, kun Sanni valloitti monien sydämet. Miss Fakku-Suomi -elokuvan näyttelijänä ennen musiikkiuraansa nähty Sanni palkittiin vuonna 2014 Parhaan naissolistin Emma-palkinnolla.

Kaikki hyvin!

Kuva, jonka sannivirallinen (@sannivirallinen) julkaisi

Sanni on julkaissut ahkerasti valokuviaan sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa. Äskettäin hän julkaisi faniensa iloksi myös näyttäviä lomakuvia.

21-vuotias Sanni Kurkisuo on lohjalaissyntyinen näyttelijä-laulaja, joka näytteli vuonna 2012 Pikeä suositussa Miss Farkku-Suomi -elokuvassa. Musiikkiuransa hän aloitti laulamalla Asteen Pumppaa-kappaleessa. Sannin sooloura artistina alkoi huhtikuussa 2013, kun hänen singlensä Prinsessoja ja astronautteja julkaistiin ja siitä tuli radiohitti. Lue Sannin haastattelu tästä.