Suomalainen hittiräppäri kadonnut – poliisi pyytää havaintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitiksi nousseella kappaleella viime aikoina riimitellyt suomiräppäri Nikke Ankara on kadonnut. Erityisesti Perjantai 13. -kappaleestaan tunnetun nuoren miehen olinpaikasta ja muista häneen liittyvistä tiedoista pyydetään ilmoittamaan Lahden poliisille.

Nikke Ankara, eli Niiles Hiirola, on ollut kateissa reilun vuorokauden ajan. Staran saamien tietojen mukaan räppärin lähipiiristä ollaan oltu häneen yhteydessä viimeksi eilen. Hiirolan löytämiseksi on käynnistetty etsinnät, mutta ne ovat olleet toistaiseksi tuloksettomat.

Kaikki havainnot ja tiedot voi soittaa hätäkeskukseen tai Lahden poliisille numeroon 0295 430 311. Miehen viimeisin Facebook-fanisivujen päivitys on tehty jouluaattona.

Facebook
Facebook

Katoamisesta kertoi ensimmäisenä Nelonen.