Poliisi: Nikke Ankara on löytynyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset artistipiirit ovat olleet viime päivinä huolissaan lahtelaisen hiphop-artistin hyvinvoinnista, sillä hän katosi päiväkausiksi eikä löytynyt edes poliisin etsinnöissä. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut.

Nikke Ankara, oikealta nimeltään Niiles Hiirola, nähtiin edellisen kerran sunnuntaina, jonka jälkeen ystävät ja omaiset eivät saaneet miehestä mitään tietoja. Lopulta hänet ilmoitettiin kadonneeksi, ja etsintöihin osallistui poliisin lisäksi runsaasti räppärin ystäviä. Nyt hän on itse ilmoittautunut poliisille.

– Kateissa ollut rap-artisti Niiles Hiirola on löytynyt. Hiirola ilmoittautui itse Lahden poliisiasemalle 31.12.2014 klo 22.00 aikoihin. Poliisin osalta asia on loppuun käsitelty, Hämeen poliisi tiedotti tänään.