Rita Ora rohkeassa iltapuvussa – rinta oli pullahtaa esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on tehnyt jo parin vuoden ajan nousujohdanteista uraa kansainvälisellä kentällä, mutta läpimurto A-sarjan supertähdeksi on vielä antanut odottaa itseään. Pian hänet nähdään kuitenkin Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa.

Eilen Rita Ora oli edustamassa The Voice -ohjelman brittiversion lanseeraustilaisuudessa Lontoossa. Näyttävä kaunotar oli valinnut illan asuksi iltapuvun, jonka kaula-aukko oli osoittautua liiankin rohkeaksi. Hän onnistui nimittäin viime hetkellä estämään rinnan paljastumisen The Mondrian -hotellin punaisella matolla.

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi äskettäin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.