Belfie-keppi myyntiin – oman takapuolen kuvaaminen helpottui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erilaiset kuvaustrendit ovat vuosien varrella poikineet useita apuvälineitä, joilla kuvien räpsimistä on helpotettu. Markkinoille tullut selfie-keppi on ollut pitkään hittituote ja etenkin jouluna se oli yksi suosituimmista lahjoista.

belfiekeppi08012015

Keppi on ollut erittäin käytännöllinen väline kuvaamiseen, ja nyt siitä on muokattu versio, joka helpottaa oman takapuolen kuvaamista. Ilmeisesti selfie-kepin käyttäjät ovat kokeneet, että kyseinen väline ei palvele yhtä hyvin takapuolen kuvia otettaessa, on ongelmaan keksitty ratkaisu.

Kaartuva belfiekeppi ottaa kuvan täydellisesti käyttäjän takamuksesta. Kuvan saa otettua optimaalisen kaukaa, jotta kuvaan mahtuu kaikki tarpeellinen. Vitsikäs kuvausväline on tullut markkinoille Yhdysvalloissa ja niitä on mahdollista tilata muun muassa nettikaupan kautta. Belfie-fanaatikoille keppi on täydellinen lahjaidea. Keksinnön ansiosta belfieiden ottaminen ei ole koskaan ollut helpompaa.